Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
T20gQmFieWluZm8uZGs=
Babyinfo.dk henvender sig til forældre, gravide og par, som prøver at blive gravide. Babyinfo.dk er et online community, hvor du kan stille og få svar på spørgsmål fra andre i samme situation som dig selv. Ved at oprette dig som medlem på Babyinfo.dk vil du modtage tilbud, nyheder og gode tips fra vores samarbejdspartnere. Du får også mulighed for at debattere med andre mødre eller kommende mødre - og måske endda deltage i en mødregruppe.

På den måde får du mulighed for at søge information og bygge venskaber med andre i samme situation som dig selv – helt uden du behøver at forlade din dagligstue.

Lige meget om du har børn i forvejen, er førstegangsfødende eller prøver at blive gravid, er vi sikre på, at du kan få en masse gode informationer og råd på babyinfo.dk. Søger du information om graviditet, babyer, børnesygdomme og så videre, er du kommet til det rigtige sted på nettet.

Her på babyinfo.dk kan du finde artikler, som dækker de fleste spørgsmål om din graviditet. Er der emner, som du synes vi mangler at afdække, eller har du måske selv lyst til at skrive et indlæg, kan du kontakte os på skribent(at)babyinfo.dk

Vi er sikre på, at du bliver glad for du fandt netop denne side i dag.

Vigtig juridisk information om Babyinfo.dk

Oplysningerne på babyinfo.dk er udelukkende til informationsbrug og må ikke tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning og behandling af autoriseret sundhedspersonale. Kontakt altid din læge først hvis du har spørgsmål til dit helbred!

Babyinfo.dk kan på ingen måde stilles til ansvar for skader eller gener, som skyldes brug af information fra hjemmesiden.

Brugere skal være opmærksomme på at indlæg på hjemmesidens debatfora og mødregrupper bliver publiceret i uredigeret form direkte fra andre brugere. Det er umuligt for babyinfo.dk at kontrollere indholdet af brugernes egne indlæg. Babyinfo.dk kan derfor ikke gøres ansvarlig for indholdet af sådanne indlæg, og vi opfordrer brugerne til at bruge deres kritiske sans!

For en god ordens skyld gentager vi lige det vigtigste: Kontakt altid din læge hvis du har spørgsmål til dit helbred, og du må ikke påbegynde eller afbryde nogen form for behandling uden først at have spurgt din læge til råds!


Med venlig hilsen
Babyinfo.dk
 

 
QVJUSUtMRVI=


Spar mere end 150 pct. på drømmeferien
Skift Key West ud med Koh Samui.


Key West er verdens dyreste hotelby
Gennemsnitsprisen for overnatning i det caribiske paradis i ...


Nyt genbrugskoncept i name it
Be Green genbrugskoncept lanceres i det meste af Europa.


Efterårsferie uden børn
Mere end hver femte forælder tager på efterårsferie uden ung...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2024 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau