Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Redaktionen

Lagt online på Babyinfo.dk:
2009-08-27 21:56:00

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Libero med Svanemærket

Nordiske småbørnsforældre efterspørger i stigende grad miljøvenligt og bæredygtigt tøj, fødevarer, hudplejeprodukter og bleer.

Indtil nu har ingen af de største bleproducenter kunnet knække koden og producere miljømærkede  bleer. Som den første af de store producenter i Norden lancerer Libero nu de tre mindste ble-størrelser med det nordisk anerkendte Svanemærke.

Svanemærkningen er del af Liberos målsætning om at give nordiske forældre muligheden for at træffe de mest miljørigtige valg for deres børn. Tidligere på året lancerede Libero en hudplejeserie til de mindste, som også bærer Svanemærket.

Svanemærket er en blåstempling
“Vi ønsker ikke at gå på kompromis, for det er et stort ansvar at producere bleer til børnefamilier. En god ble skal kunne mange ting, og den skal også skåne miljøet mest muligt. Derfor foretager vi altid en grundig vurdering af vores bleers miljøpåvirkning - og forholder os kritisk til både råvarer, indpakning samt bleens påvirkning af miljøet, når den ender som affald. Og selv om Libero nu er blevet Svanemærket, stopper vi ikke her. Vi vil arbejde målrettet for at reducere miljøbelastningen endnu mere”, siger Ulla Rode, som er sygeplejerske og informationschef hos Libero.

Svanemærket er forbrugernes sikkerhed for, at produktet er i orden. Og for Libero betyder det, at bleerne lever op til en række strenge krav i forhold til miljø, sundhed og kvalitet. De skal bl.a. være produceret af mere end 50 procent genanvendelige materialer og må hverken indeholde optisk hvidt, parfume eller lotion.

Liberos bleer i de tre mindste størrelser er de første, som lanceres med Svanemærket og kan købes i dagligvarehandelen fra uge 36, 2009.
 
Læs mere om Svanemærket her www.ecolabel.dk

Ekstra info:
For at blive Svanemærket har Libero gennemgået en vurdering, hvor bl.a. bleernes miljøpåvirkning er blevet undersøgt – både mht. til de materialer, som er anvendt, selve produktionen og de færdige produkter.
En Svanemærket ble skal have samme høje niveau i forhold til funktion og kvalitet som tidligere, hvilket skal bevises, når bleen testes.
Den grundige vurdering afsluttes med et fabriksbesøg, hvor Svanen kontrollerer tilblivelsen af bleen. Svanen kan når som helst komme på uanmeldt besøg for at kontrollere, at kravene til de Svanemærkede bleer opfyldes.



Læs også relaterede artikler:
» 2008-04-16 14:04:43 - Libero Retro bleer


 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 




Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Libero med Svanemærket
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber



[27-08-2009 21:56]
Louise81
Louise81
Halvstuderet røver



[21-09-2009 16:07]
Svar til hovedtråd:





  



 

 

UExFSkVQUk9EVUtURVI=

» Alle artikler fra Plejeprodukter


Tandbørster til de allermindste
Plej tænderne fra dag ét.


Guide til parabener
Hvad er parabener, og hvilke skal du holde øje med?


Behandling af brystbetændelse
Kom den forfærdelige brystbetændelse til livs.


Libero med Svanemærket
Nordiske småbørnsforældre efterspørger i stigende grad miljø...










 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2023 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau