Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Redaktionen

Lagt online på Babyinfo.dk:
2013-01-08 09:07:13

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Ferien i Tyskland er blevet dyrere

Vores tyske favoritdestinationer er, i følge Hotels.com, steget i pris.

Berlin er danskernes absolutte storbyfavoritdestination, og mange børnefamilier ynder også at besøge den tyske storby, der både er nem at komme til, og som desuden er fyldt med legepladser og børnevenlige områder og oplevelser. 

Det seneste år er det dog blevet dyrere at være turist eller forretningsrejsende i Tyskland. Således er hotelpriserne i landet steget med 6 pct., og på populære destinationer som Frankfurt, München, Hamborg og Berlin er gennemsnitspriserne steget med op til 18 pct.

Det viser Hotels.com’s seneste Hotel Price IndexTM (HPI®), som er baseret på bookingdata fra mere end 160.000 hoteller i hele verden.  

Styrket tysk økonomi og flere turister får priserne til at stige
Generelt set er de tyske hotelpriser steget fra en gennemsnitspris på 693 kr. i 1. halvår 2011 til 736 kr. i 1. halvår 2012.

”Tysklands styrkede økonomi og det stigende antal udenlandske besøgende gennem den seneste tid har sat sit præg på hotelpriserne. Der er for alvor kommet gang i de forretningsrejsende igen, hvilket specielt har haft indflydelse på Frankfurts hotelpriser, og flere tyske byer, i særdeleshed Berlin, er i stigende grad blevet et trækplaster for turister fra hele verden,” forklarer David Bækholm, dansk talsperson for Hotels.com.

Det er da også specielt Tysklands finanscentrum Frankfurt, der sætter sit præg på de stigende tyske priser, idet gennemsnitsprisen for en hotelovernatning her er steget med 18 pct., således at man i 1. halvår 2012 i gennemsnit måtte lægge 1.098 kr. ved hotelskranken for en nat i byen.

Tysklands tredjestørste by, München, der blandt andet frister med Oktoberfest, er ligeledes steget betragteligt. Således er den gennemsnitlige hotelpris steget fra 861 kr. i 1. halvår 2011 til 975 kr. i 1. halvår 2012. En stigning på 13 pct.

Danskernes favoritstorby, Berlin, er steget med 5 pct. fra 606 kr. til 637 kr., mens Hamborg er steget med 2 pct. fra 876 kr. i 1. halvår 2011 til 892 kr. i 1. halvår 2012.  
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Ferien i Tyskland er blevet dyrere
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[08-01-2013 09:07]   

 

RElWRVJTRQ==

» Alle artikler fra Diverse


London er igen storbyfavorit
Berlin er stadig populær, men flere har dyrket London i året...


Hver 10. kvinde slanker sig før sommerferien
Hver tiende kvinde slanker sig, før de hopper i bikinien. Bl...


Ferien i Tyskland er blevet dyrere
Vores tyske favoritdestinationer er, i følge Hotels.com, ste...


Smølferne og den fortryllede fløjte
Smølferne og den fortryllede fløjte udkommer for første gang...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2023 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau